Eeda Oy on vuonna 2009 perustettu sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita, koulutusta sekä työnohjausta tuottava yritys. Asiakkaitamme ovat yksityiset henkilöt, kunnat, yritykset ja muut yhteisöt. Olemme 100 % kotimainen ja henkilökuntansa omistama yritys.

Hyvinvointipalvelumme ovat organisaatioiden tukena henkilöstön jaksamisessa. Lisäksi tarjoamme koulutuksia ja ryhmämuotoista tukea. Terapiapalveluissa autamme ihmissuhteisiin, perhe-elämään ja työhön liittyvissä kriiseissä ja ongelmatilanteissa vuorovaikutuksen keinoin. Sosiaalipalveluina tarjoamme kunnan tarpeisiin moninaisia asiantuntijapalveluita. Palvelumme ovat räätälöitävissä erilaisiin tarpeisiin sopiviksi oikea-aikaisesti ja kohdennetusti.

Autamme
Toimimme
Tunnemme

Minna Manelius

Minna Manelius

Toimitusjohtaja

Valtiotieteiden maisteri (VTM), sosiaalityöntekijä, sosionomi AMK, ammatillinen opettaja sekä psykoterapeutti. Olen työskennellyt vuodesta 2001 sosiaalityöntekijänä, asiantuntijana ja esimiehenä. Työskentelen systeemisellä työotteella ja erikoisalani on perheiden elämään liittyvät haasteet sekä lastensuojelu. Toimin asiantuntijana Helsingin hallinto-oikeudessa.

Soili Cartwright

Soili Cartwright

Sosiaalipalveluiden johtaja

Valtiotieteiden maisteri (VTM) ja neuropsykiatrinen valmentaja. Minulla on kokemusta lastensuojelusta sekä psykososiaalisesta työstä perheneuvolasta. Erikoisalaani on neuropsykiatrisesti oireilevat lapset ja nuoret sekä heidän perheensä. Olen sovitellut riita- ja rikosasioita viimeiset kymmenen vuotta.

Tiia Hipp

Tiia Hipp

Hyvinvointipalveluiden johtaja

Sosiaalityöntekijä, yhteiskuntatieteiden maisteri (YTM) ja tällä hetkellä Oulun yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa traumapsykoterapeuttiopiskelija. Olen käynyt EMDR – ja voimauttavan valokuvauksen koulutukset, lisäksi päihdetyön- ja kriisityön koulutusta. Olen tehnyt ja kehittänyt lastensuojelua Helsingissä vuodesta 2001 erilaisissa tehtävissä; avohuollossa, sijaishuollossa, jälkihuollossa, sosiaalipäivystyksessä, poliisilaitoksella sekä järjestöissä. Olen toiminut myös johtavana sosiaalityöntekijänä.

Katja Tenhovirta

Katja Tenhovirta

Psykoterapiapalveluiden johtaja

Terveystieteiden maisteri (TtM), psykoterapeutti, pari- ja perheterapiakouluttaja, sairaanhoitaja (psyk) ja kätilö. Olen työskennellyt vuodesta 1994 terveydenhuollon eri tehtävissä. Erikoisalaani ovat syömishäiriöt ja erilaiset riippuvuudet.